dinsdag 3 mei 2011

´Voor liefhebbers van gedichten: VOOR EEUWIG JIJ!

´Ik zou nooit een vrouw willen zijn,
omdat ik ze dan niet meer zó zou kunnen liefhebben´.

Al jarenlang was het een grote wens van Antoon F. Bruggeling om een gedichtenbundel te mogen maken.
Hij is dan ook bijzonder blij deze kans te hebben gekregen en hoopt hiermee veel mannen en vrouwen een plezier te doen.
´Deze gedichtenbundel zou iedere man schenken als ode aan zijn vrouw en iedere avond zou hij haar een gedicht kunnen voordragen´.
Over de auteur:Antoon F. Bruggeling is bij inwoners in ´t Gooi een meer dan gewaardeerd journalist, hij was meer dan dertig jaar werkzaam bij de Gooi en Eembode/Gooi en Eemlander en verzorgde wekelijks de editie De Laarder Courant De Bel.
Iedere week beschreef hij op zijn enthousiaste maar altijd integere wijze het Gooise wel en wee. In 2009 verscheen van zijn hand het boek Verrassend Bussum en Naarden. En in zijn spaarzame vrije tijd schildert hij zo nu en dan. Enkele van zijn werken (naakten) zijn opgenomen in zijn eerste gedichtenbundel. Deze pure sang journalist is getrouwd met Ilse, samen hebben zij twee prachtige dochters en wonen in de Gooise vestingstad Naarden.
Op 16 september 2010 reikte Antoon het eerste exemplaar van zijn gedichtenbundel uit aan Janne Schra, de ex-zangeres van Room Eleven in Laren in bijzijn van een grote groep genodigden, pers en fotografen, natuurlijk met een glas ´bubbels´, een mooie taart voorzien van de boekomslag van zijn gedichtenbundel en hapjes.