dinsdag 3 mei 2011

Derde boek Marie-Claire van der Bruggen uit.

ZielsGelukkig helpt bij speurtocht naar levensgeluk

‘ZielsGelukkig’ is het derde boek van auteur Marie-Claire van der Bruggen.
Al eerder verschenen van haar hand de bestsellers ‘Het sprookje van de dood’ en ‘De dag waarop mijn vader een Engel werd’. Gingen deze boeken nog over sterven en het leven na de dood, in ZielsGelukkig vindt de auteur het levensgeluk op haar pad en deelt dit met haar lezers.

Marie-Claire van der Bruggen is een bijzondere auteur die haar levens- en stervenservaring deelt met de buitenwereld. Zij gelooft dat de ziel slechts het lichaam bewoont voor een aardse reis. Als deze reis is afgelopen, keert de ziel weer naar huis. Als mens ervoer zij de heimwee van haar ziel en wilde niets liever dan naar huis terugkeren. Na een moeilijke periode vond zij uiteindelijk toch het levensgeluk. Dit heeft zij in ‘ZielsGelukkig’ beschreven als een wandeling langs een bosvijver waar engelen haar waardevolle boodschappen hebben geven om hier op aarde gelukkig te worden.



Alle boeken van Marie-Claire zijn toegankelijk geschreven. Dit verklaart waarschijnlijk ook het succes van haar boeken. ‘Het sprookje van de dood’ wordt bijvoorbeeld ook veel door kinderen gelezen of voorgelezen. Dit boek is ook in het Engels en Duits vertaald. Het gaat over een ziel die na de dood naar huis gaat. ‘De dag waarop mijn vader een Engel werd’ gaat over de tijd dat Marie-Claire haar vader heeft begeleid bij het stervensproces. Zij omschrijft dit als een bijzondere tijd, waarbij zij veel dichter bij haar vader is komen te staan.
‘De dood van mijn vader is heel bepalend geweest voor mijn leven. Het zette me aan om stervensbegeleider te worden en om uiteindelijk twee boeken over het leven na de dood te schrijven. Met “ZielsGelukkig “ ga ik definitief een nieuwe fase in, waarbij ik ook het leven vier en dit wil ik graag met anderen delen.’ Het boek is uit haar hart geschreven en zeer aansprekend. ‘ZielsGelukkig’ kan een andere kijk geven op het leven en de dood.
Het is vooral een troostrijk boek met wijze en toch simpele lessen voor het eigen geluk.
De auteur is ook een ervaren levens- en stervenscoach. Lezers die actief aan de slag willen met wat zij lezen in haar boeken, kunnen hiervoor ook bij Marie-Claire terecht. Met de komst van ’ZielsGelukkig’ is er ook een workshop geboren die mensen helpt om hun geluk op aarde te vinden.

‘ZielsGelukkig’ heeft als ISBN 97890-8570-806-3 en is vanaf nu in alle boekwinkels verkrijgbaar voor € 18,50. Het boek is gebonden in een harde kaft en ziet er prachtig uit met deels glansopdruk. ‘Zielsgelukkig’ is tot stand gekomen onder auspiciën van het Nederlands Auteurs Bureau. Meer informatie over auteur Marie-Claire van der Bruggen, haar boeken en workshops is te vinden op www.zielsgelukkig.nu.