dinsdag 3 mei 2011

Een boek dat je hart raakt.............. Hart, een uitnodiging van liefde

Het is iets moeilijker voor mij om een manuscript te lezen dat door een van je vrienden zelf is geschreven en dat zij wil laten uitbrengen via ons bureau. Waarom.... enkel door het feit dat je die persoon kent en je meer je best moet doen om neutraal te blijven in het beoordelen ervan. 
Het boek HART is geschreven uit het hart van Mayana, zo zuiver, mooi en treffend dat er helemaal geen sprake van ´neutraal´ lezen aan te pas kwam.
En Mayana had precies in haar hoofd hoe het boek eruit moest komen te zien: wit met gouden letters, gebonden en met een leeslintje! En zo is het ook geworden, een prachtig boek van buiten en van binnen.
Tijdens het geboortefeestje van haar nieuwe boek waren de reacties al lovend, dat kon ook niet anders want Mayana raakt mensen tijdens haar lezingen en trainingen altijd en nu dus ook weer.
En dus ook met haar allernieuwste boek!
Marianne Vork
 
En dan nu over de inhoud van het boek HART een uitnodiging van liefde
Jouw hart, de motor van jouw lichaam is trouw aan jou... hoe trouw ben jij aan haar?
Waarom is het zo belangrijk om ons meer en meer te verbinden met ons hart? Welke antwoorden geeft ons hart op belangrijke levensvragen? Tot welke ervaring zou het hart ons willen uitnodigen?
In HART een uitnodiging van liefde komt het hart zelf aan het woord en wordt de lezer meegenomen op een reis door belangrijke levensvragen, vanuit de belevingswereld en wijsheid van het hart. Alle wijsheid bevindt zich namelijk al in de waarheid van jouw eigen hart. Na het lezen van dit boek zal de band met je eigen hart nooit meer hetzelfde zijn. Je zult inzien dat je hart denkt, voelt,
weet, ziet, zich herinnert en eindeloos wijs is. De taal van jouw hart verstaan, biedt je de mogelijkheid om op een nieuwe manier naar je leven te kijken. Je kunt niet altijd veranderen wat er om je heen gebeurt maar je kunt wel invloed uitoefenen op hoe je ermee om gaat. Spring in het diepe en open de deur naar de liefde in jou, die er altijd al was, altijd is en altijd zal zijn wanneer jij ervoor kiest om haar te vinden.
Een boek dat je raakt.

Over de auteur Mayana:Mayana´s interesse om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen hebben haar na studies en opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling en bewustwording, bij de belangrijkste leraar van haar leven gebracht: haar HART.
Mayana (1972) is internationaal trainer, heartcoach, Intuïtief counselor, zangeres en auteur. Zij werd internationaal bekend met de bewegingsvorm Zhen Chi, een meditatie van bewegingen met als doel het openen van je hart. Hierover schreef zij het boek Zhen Chi - Het geheim van je Hart en verscheen er een gelijknamige meditatie-dvd in acht talen. Sinds de komst van haar cd´s You Are Not Alone en Food 4 the Heart, zingt zij regelmatig op diverse binnen- en buitenlandse events, zoals onlangs nog bij Masaru Emoto in Japan. Met veel liefde geeft zij jaarlijks in Nederland in ´t buitenland trainingen waarin ze mensen uitnodigt om zich bewust te worden dan de stem van hun eigen hart en de nieuwe mogelijkheden die vanuit daar ontstaan.
Zij raakt mensen tot de diepste kern van hun hart.