dinsdag 18 oktober 2011

Gratis iPad App ´Theater van het Leven´ nu verkrijgbaar

De gratis IPad App ‘Theater van het Leven’ leidt je door de geheimen van het creatieve scheppingsproces

Hoe kun je als mens te allen tijde genieten van de creaties waar je zelf actief onderdeel van bent? Wie ben ik? Waar ben ik? Wat is mijn doel om hier te zijn? Wat gebeurt er in mijn leven en waarom gebeurt het? Zou ik enig verschil kunnen maken? Wat zijn dromen? Wat is inspiratie? Deze en nog veel meer levensvragen komen aan de orde in het boek ´Theater van het Leven´ dat vanaf heden ook gratis verkrijgbaar is als een App. 
                                                       

Volg je hart, inspiratie en dromen in Theater van het Leven

De auteur Alfred Boeve laat de lezers op een onderzoekende wijze kennismaken met een andere manier van kijken en leven. Dit doet hij aan de hand van persoonlijke voorbeelden en ervaringsgerichte analyses over het leven van alle dag in werk en privé. Hoe kun je het leven zo gaan zien dat iedere worsteling en iedere gebeurtenis gaat bijdragen aan je persoonlijke groei? Hoe kun je de grotere verbanden van een leven op aarde proeven, er van genieten en het met anderen delen? Volg je hart, je inspiratie en je dromen. Het gaat volgens Alfred Boeve om duurzaam samenwerken aan onze wereld vanuit de kernwaarden verbinden, transparantie en passie en vooral door jezelf te zijn.

Nu verkrijgbaar de gratis iPad App ´Theater van het Leven´.
De inzichten en analyses die Alfred Boeve met zijn lezers deelt, zijn zorgvuldig doordacht en hierdoor ontdek je stap voor stap een hoger gewaarzijn over het proces van het leven. Door prachtige schilderijen, persoonlijke gedichten, mooie illustraties en toegankelijke metaforen is deze gratis iPad App een digitale opening naar je hart.

De iPad App is zowel in het Engels als Nederlands gratis  verkrijgbaar via de App store.
Ook zijn er gratis electronische versies zoals een E-book en een PDF-versie te downloaden op de site www.theatervanhetleven.nl.