donderdag 15 november 2012

Nederlands Auteurs Bureau op de Margriet Winter Fair 2012

Het Nederlands Auteurs Bureau staat op de Margriet Winter Fair met een stand vol nieuwe boeken en auteurs die dagelijks aanwezig zijn om hun boek te signeren.

Vrijdag 16 november opent de Margriet Winter Fair haar deuren in het Jaarbeursgebouw in Utrecht.
Donderdag werden de stands alle opgebouwd en ingericht. Het zag er toen al mooi en gezellig uit. En wat een varieteit aan leuke artikelen.

Vrijdag zijn in de stand van het Nederlands Auteurs Bureau de volgende auteurs aanwezig:

Irmgard Uding met haar nieuwste historische roman Nadja. Irmgard is speciaal voor deze beurs overgevolgen uit Spanje en is tot en met zondag in de stand aanwezig.
Bernice Muntz, een van Nederlands bekendste dierentrainers, is in de middag in de stand om haar zeer succecvolle boek High Five met je konijn te signeren.
Erna Schroder is in de middag aanwezig, van haar hand kwamen vorige maand twee boeken uit. Het mooie interview- en fotoboek Gewone Vrouwen en haar tweede boek Spoel mij schoon, een prachtige factionele roman over de gevolgen van onverwerkte trauma´s.
En tot slot is ook Margaretha Gieles aanwezig, belangstellenden kunnen bij haar een gratis sessie krijgen ´Kleur je leven in balans´. Haar gelijknamige boek is tevens te koop.

De Margriet Winter Fair is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie zie www.margrietwinterfair.nl

Wij hopen u een deze dagen te ontmoeten in onze stand (hal 1, nummer 1112) direct bij de hoofdingang.