dinsdag 29 mei 2012

Kleur je leven in balans



Psychologisch inzicht in jezelf met de chakrakleurdiagnostiek

 

Kleur je leven in balans is een kennismaking met een eenvoudige methode om psychologisch inzicht in jezelf te krijgen. En dit met slechts papier en kleurpotloden!
Margaretha Gieles neemt de lezers in dit nieuwste boek van haar mee op een ware speurtocht naar het vinden van emotionele en fysieke balans.

De werkwijze  van Kleur je leven in balans is eenvoudig want aan de hand van een schema kleur je spontaan enkele of alle punten in. Daarna kun je de kleur die je gebruikt hebt voor deze punten opzoeken in het boek en krijg je duidelijke informatie over waar deze kleur voor staat qua bijvoorbeeld emotie bij dat bewuste punt. Ook geeft het je inzichten in je verleden, heden, gezondheid en talenten. 

Op een prettige wijze krijg je dus zelf inzicht in geblokkeerde of verborgen emoties, energiepunten die niet in balans zijn en veel tips. Kleur je leven in balans beschrijft de CKD methode oftewel chakrakleurdiagnostiek, en bewezen methodiek.  Dit alles wordt door de auteur in dit boek helder beschreven voor personen die zelf hun balans willen (her)vinden.  

Over de auteur:
Margaretha Gieles (1960) kwam, als dochter van een kunstenaar en een verpleegster, al op jonge leeftijd in aanraking met de wereld van kleur en de gezondheidszorg.

Misschien is het dus niet zo verwonderlijk dat zij later in haar leven een methode ontwikkelde om aan de hand van kleuren achter de schermen van gezondheid en ziekte te kijken.
In 1995 startte zij een praktijk voor energetische geneesmiddelen in Middelburg.
Margaretha is auteur van reeds vijf boeken, columniste, docente  en therapeute. Zij ontwikkelde de chakrakleurdiagnostiek (CKD)  en zij geeft workshops, lezingen en opleidingen in binnen- en buitenland.



BOEKWETENSWAARDIGHEDEN 
Boektitel             Kleur je leven in balans
Auteur                 Margaretha Gieles
Uitvoering          paperback
Verkoopprijs      € 19,90 
ISBN                     9789070174576
NUR                     770
Website              www.margarethagieles.com