dinsdag 29 mei 2012

Kleur je leven in balans



Psychologisch inzicht in jezelf met de chakrakleurdiagnostiek

 

Kleur je leven in balans is een kennismaking met een eenvoudige methode om psychologisch inzicht in jezelf te krijgen. En dit met slechts papier en kleurpotloden!
Margaretha Gieles neemt de lezers in dit nieuwste boek van haar mee op een ware speurtocht naar het vinden van emotionele en fysieke balans.

De werkwijze  van Kleur je leven in balans is eenvoudig want aan de hand van een schema kleur je spontaan enkele of alle punten in. Daarna kun je de kleur die je gebruikt hebt voor deze punten opzoeken in het boek en krijg je duidelijke informatie over waar deze kleur voor staat qua bijvoorbeeld emotie bij dat bewuste punt. Ook geeft het je inzichten in je verleden, heden, gezondheid en talenten. 

Op een prettige wijze krijg je dus zelf inzicht in geblokkeerde of verborgen emoties, energiepunten die niet in balans zijn en veel tips. Kleur je leven in balans beschrijft de CKD methode oftewel chakrakleurdiagnostiek, en bewezen methodiek.  Dit alles wordt door de auteur in dit boek helder beschreven voor personen die zelf hun balans willen (her)vinden.  

Over de auteur:
Margaretha Gieles (1960) kwam, als dochter van een kunstenaar en een verpleegster, al op jonge leeftijd in aanraking met de wereld van kleur en de gezondheidszorg.

Misschien is het dus niet zo verwonderlijk dat zij later in haar leven een methode ontwikkelde om aan de hand van kleuren achter de schermen van gezondheid en ziekte te kijken.
In 1995 startte zij een praktijk voor energetische geneesmiddelen in Middelburg.
Margaretha is auteur van reeds vijf boeken, columniste, docente  en therapeute. Zij ontwikkelde de chakrakleurdiagnostiek (CKD)  en zij geeft workshops, lezingen en opleidingen in binnen- en buitenland.



BOEKWETENSWAARDIGHEDEN 
Boektitel             Kleur je leven in balans
Auteur                 Margaretha Gieles
Uitvoering          paperback
Verkoopprijs      € 19,90 
ISBN                     9789070174576
NUR                     770
Website              www.margarethagieles.com




vrijdag 25 mei 2012

Ivans Missie, nieuw boek van Casper van de Watering

Dat met het stoppen van de Koude Oorlog de nucleaire wapenwedloop niet definitief geëindigd is, blijkt wel uit de actuele ontwikkelingen. Deze week vindt in de Irakese hoofdstad Bagdad een vervolg gesprek plaats tussen de vijf permanenten leden van de VN-veiligheidsraad (VS, Rusland, China, Frankrijk en Groot-Brittannië) en Iran. Dit in een poging om Iran over te halen het nucleaire programma te stoppen. Eerder deze week liet Teheran nog weten niet overstag te gaan en zijn nucleaire rechten niet te willen opgeven.
Op datzelfde moment wordt morgen de avontuurlijke roman Ivans Missie van Casper van de Watering gelanceerd. In dit boek worden de enorme gevaren voor de mensheid geschetst als kernwapens in handen komen van de verkeerde persoon

IVANS MISSIE
In deze avontuurlijke roman schetst Casper van de Watering de enorme gevaren voor de mensheid als kernwapens in handen komen van de verkeerde persoon. Het boek is geïnspireerd op de nucleaire wapenwedloop tussen de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten ten tijde van de Koude Oorlog. De hoofdpersoon van het boek komt terecht in een politiek steekspel van fictieve grootmachten op aarde.

Er valt een kernbom op aarde met enorme verwoestingen als gevolg. Kort daarop crasht een ruimteschip niet ver van de plaats waar de bom gevallen is. Astronaut Ivan verkeert in shocktoestand maar ziet toch kans het ruimteschip te verlaten. Hij komt in contact met mijnwerkers, die opgesloten zitten in een oude kopermijn. Ivan lijdt aan geheugenverlies en kan zich niets meer herinneren. Wel wordt hem al snel duidelijk dat het geen gewone kopermijn betreft.

Nadat de mijnwerkers en Ivan gered zijn, begint er een uitgebreid onderzoek door de autoriteiten. De stralingszieke Ivan wordt geen rust gegund. Uiteindelijk vindt er zelfs een mysterieuze ontvoering plaats. Na een wilde klopjacht weet Ivan aan zijn ontvoerders te ontkomen en keert zijn geheugen langzaam terug. Hij blijkt deel uit te maken van een groep kerningenieurs, die op Mars een ondergrondse basis heeft opgezet. Ivan blijkt gemanipuleerd te zijn door een tirannieke leider.
Heeft Ivan de kernbom uit zijn ruimteschip geworpen? Wie zijn de geheimzinnige ontvoerders? Welk complot zit hierachter? Stukje bij beetje komt de waarheid aan het licht. In een ultieme poging om de onzichtbare vijand uit te schakelen, wordt een militaire missie naar Mars voorbereid, waaraan Ivan deelneemt. De basis wordt gevonden, maar ook daar heeft zich een ramp voltrokken...
Van de Watering, die de laatste 10 jaar als consultant in Oost-Europa woonde en werkte, is geïntrigeerd door de oost-west dialoog die lange tijd bestaan heeft: “De afgelopen jaren heb ik zelf gemerkt dat de rudimenten van het communisme nog steeds bestaan. Ivans Missie is een avonturen roman, maar geeft een realistische kijk op de paniek die er zou ontstaan als er daadwerkelijk een kernaanval op de aarde zou worden uitgevoerd.”
Ondanks het zware thema, dat gebaseerd is op realistische feiten, weet Van de Watering, door de luchtige wijze waarop het geschreven is, de spanning goed op te bouwen.
Het boek is vanaf heden verkrijgbaar in alle boekwinkels in Nederland alsmede alle bekende boekenverkoopwebsites.
ISBN: 978-94-6303-006-0 Paperback
ISBN: 978-94-6203-008-4 e-book