dinsdag 7 februari 2012

KOUD BELLEN: brrr...

Zeven ingrediënten voor succesvolle koude acquisitie voor het MKB
Blaricum - februari 2012.  Koude acquisitie behoort tot een van de meest lastige, meest gevreesde onderdelen van het verkoopvak. Dagelijks worden in Nederland veel pogingen ondernomen om nieuwe cliënten binnen te halen door onder andere koud bellen.
Vele duizenden ondernemers en MKB - salesprofessionals hebben de afgelopen jaren betere resultaten gehaald dankzij het boek  Koud bellen: brrr… van de auteur Victor Bonke.
 
Dit praktisch geschreven boek is al ruim anderhalf jaar een succesvol verkocht managementboek en verschijnt in februari 2012 als vierde druk. Daarnaast is dit boek nu ook verkrijgbaar in een handige en (prijsvriendelijke) paperbackversie.  

In het boek veel aandacht voor het belang van motivatie,  handige tips & trucs en structuur om acquisitie (beter) onder de knie te krijgen. De lezers van dit boek worden effectiever en efficiënter in acquisitie, leren om te gaan met ‘angst voor afwijzing’ en  beleven meer plezier aan koud bellen.

De auteur van dit boek Victor Bonke is in Nederland dė autoriteit op het gebied van koude acquisitie. Hij heeft zelf meer dan 25 jaar koude acquisitie-ervaring in het B2B-segment en is oprichter van het bureau Acquiro.
Enkele jaren geleden besloot Victor op aanraden van zijn cliënten, voor wie hij presentaties en workshops geeft, zijn acquisitiekennis te vervatten in een boek.


Auteurs- en boekwetenswaardigheden

Boektitel: Koud bellen: brr …
Ondertitel: succesvolle koude acquisitie voor het MKB

Hardcoverversie met illustraties   Prijs: € 29,50                        ISBN: 9 789085 705628
Paperbackversie met illustraties   Prijs: € 16,50                        ISBN: 9 789085 709312  

Contact met de auteur: voor een interview/contact met drs. Victor Bonke kunt u zich rechtstreeks tot hem wenden via  www.acquiro.nl of neem contact op met het Nederlands Auteurs Bureau.